Gå gratis på net-kursus

Måske har du ikke tid til at gå på kursus i alle de specialer, som et website kræver indsigt i. Måske har du eller din arbejdsgiver ikke plads på budgettet.  Så er gratis onlinekurser et godt alternativ.

Både leverandører og webbureauer tilbyder videobaseret læring eller gratis webinars  i alt fra Google Analytics til SEO og Adobe Photoshop. Kan du engelsk, er mulighederne endnu større.

Måske skal du bruge lidt tid på at finde frem til de mest seriøse videoer. Omvendt sparer du tid og penge på at bevæge dig ud af kontoret og sidde i et kursuslokale en eller flere dage.

Du har adgang til videoerne, når det passer dig, og kan spole frem og tilbage efter behov.

Nogle af videoerne er optagelser af forelæsninger på universiteter, ofte med anerkendte specialister. Andre er amatører eller semiprofessionelle, der deler ud af deres viden. De sidste kan være lidt for ordrige og småsnakkende. Men på den anden side – de er gratis.

Imod videobaseret undervisning taler, at en god underviser kan svare på netop dine spørgsmål, at du kan lære af dine medkursister og få nye netværk. En kombination af video og kursus er nok det optimale.

Her er eksempler på videobaseret undervisning:

freevideolectures.com en en portal for alle emner indenfor video-undervisning. Du kan søge sitet for emner, som du vil blive klogere på.

Se for eksempel serien om Adobe Photoshop

En nem introduktion til Google Analytics kan dække dine behov eller forberede til til et kursus, se f ex

Intro til Google Analytics

Den engelske online-markedsføringsekspert Ben Hunt er en rigtig god underviser. Desværre findes hele hans serie om SEO ikke online, men her er en, som pædagogisk forklarer værdien af søgeordsoptimering:

Søg selv videre. Og brug videoerne som støtte i den daglige drift.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar