Content marketing sat i system

Digitale bureauer udvikler i raketfart nye værktøjer til at håndtere bjerge af tekster, fotos, video og infografik. Markedet for indholds-apps og projekt-platforme indenfor content marketing er allerede stort og uoverskueligt.

Her er et udpluk af redskaber, som du kan hente gratis eller købe.

Redaktion

Ernst Hemingway har lagt navn til en editor-app, der kun fungerer på desktop-pc’er. Den virker kun på engelsk men lover så til gengæld at gøre din skrivekunst “bold and clear”. Værktøjet gør dig opmærksom på lange sætninger og tunge ord og giver dig tips til at erstatte dem.
Find appen her Pris: 10 $

Analyse

Parse.ly samler data om læserens adfærd på sociale medier og i søgninger. Værktøjet viser statistik om sidevisninger, unikke besøgende osv. og bruges som udgangspunkt for arbejdet med indholdsstrategier, der kan øge læserskaren.

Også Curata  bruger data som udgangspunkt for analyse af hvilket indhold, der giver flest konverteringer og salg. Platformen markedsfører sig på, at den kan integreres med eksisterende CRM systemer og web-analyse værktøjer.

Planlægning

GatherContent  samler alle indholds-workflows på samme platform – lige fra skabeloner til kalendere og godkendelseprocedurer. GatherContent har en WordPress app til direkte import af indhold. 30 dagens gratis trial.

Produktion

Contently samler, organiserer og går hele vejen ved at tilbyde et netværk af professionelle storytellers, roadmaps og indholdsstrategier. Også Contently tilbyder integration til eksisterende CMS-system.

Læs en A-Z guide om content marketing redskaber her

saadan-leder-du-et-webprojekt

Bogen “Sådan leder du et webprojekt” har en afsnit om indholdsarbejde i digitale projekter.

Køb den her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar