Om at håndtere sociale eder og forbandelser

Det kræver en del stamina at være social media manager i en bank. Banker er ikke noget love-brand, som Bolette Olsen, der passer tjansen i Jyske Bank, siger.

Læs mere

Guide til kunstig intelligens for de bekymrede

Vender du tilbage fra ferie med en snigende mistanke om, at en virtuel robot måske snart overtager dit arbejde? Her er en lille guide, der kan hjælpe dig med at komme af med nervøsiteten. Myterne om AI, Artificial Intelligence, er mange, og de fleste kan skydes ned. Men teknologien er en kraftig sag, der i […]

e-Estonia er mester i privacy

I Estland ejer borgerne deres data og kan følge med i, hvilke myndigheder, der har kigget på deres digitale identitet. En reportage-rejse til det lille baltiske land har været lidt af en øjenåbner.

Du kommer hjem, logger dig ind på hvad der svarer til borgerservice eller sundhedsplatformen med dit digitale identitetskort og hov – nogen har været inde og kigge på dine data. Det er faktisk politiet, som har kontrolleret oplysningerne på dit køretøj, måske fordi du kørte for hurtigt. Læs mere

Tendens og webprojektledelse er fusioneret

Efter mange tilløb har jeg besluttet at gå “lean” og fusionere mine to hjemmesider, tendens.net og webprojektledelse.dk.

Fra 25. maj  2017 er det altså her, du lander, hvis du skriver tendens.net i dit browserfelt.

Mine hovedydelser vil fra nu af være centreret omkring mine personlige og faglige kompetencer som konsulent, projektleder og journalist.

Læs mere

Tre tips til leads indenfor digital sundhed

Velfærdsteknologi har længe været et buzzword, men virksomheder har stadig kæmpe udfordringer med at få interesseret potentielle kunder. Her er tre tips til at få hul igennem.

Læs mere

SSL

https er blevet gratis

For få år siden kostede det flere hundrede dollars at få oprettet et SSL-certifikat. Nu kan man kryptere hjemmesiden uden afgift.

Dermed forsvinder en af barriererne for, at også mindre sites kan sikre deres indhold mod misbrug af transaktioner og indhold. Google indførte kryptering på sin søgefunktion i 2013 og “ranker” i dag sites, der bruger SSL, højere end ikke-krypterede sites.

Læs mere

Interview på futureof.news med Rich Jaroslovsky er skræddersyet til mobilen.

Brugerne bestemmer længden

At organisere indhold på en hjemmeside er en kunstart under stadig udvikling. Den nye udfordring er, at mange læser nyheder og artikler på smartphones. Måske er det en ide at lade brugerne vælge, hvor lange afsnittene skal være.

Læs mere

marketing-dashboard-lg-1114-1

Digitale tavler samler data

Software til at samle og organisere data fra online platforme giver mulighed for overblik og analyse. Webprojektledelse.dk har samlet nogle eksempler på de nye digitale tavler, som kobler brugen af hjemmesiden med virksomhedens KPI’er.

Læs mere

Egmont har netop lanceret appen Flipp som leder ind i en digital bladkiosk.

Flere læser digitale magasiner

36 procent af amerikanere med netadgang har læst et eller flere digitale magasiner indenfor en periode på 30 dage, viser en undersøgelse fra Mequoda, som rådgiver om online publicering.

Det er stadig kun lidt over halvt så mange som antallet af læsere af printmagasiner, men tallet stiger hastigt, konkluderer konsulenthuset.

Læs mere